FAMILIE REPORTAGE – GEZINSFOTO
Het is tijd voor een familiereportage of een gezinsfotoshoot! Eindelijk eens met iedereen samen op de foto. Een familiefoto is een herinnering die blijft!
Een familieshoot of een gezins shoot kan in onze studio worden geboekt. Je kunt ook kiezen voor een locatie naar keuze. De locatie kan met de betreffende fotograaf worden besproken. In het bos, of ergens op een mooie vlakte is zeker een aanrader.

Werkwijze
Tijdens de shoot worden er veel foto’s gemaakt. We fotograferen iedereen in verschillende poses, en maken we alle mogelijke cominaties. Je kunt denken aan foto’s van de hele familie, van de gezinnen apart of van de kinderen samen. Wanneer je dat wilt, maken we ook foto’s van iedereen apart. Je hebt dan meteen je foto voor je facebookprofiel of linked in!

Prijzen

Familieportret 1:
studio
locatie
1-4 pers. incl 5 foto’s
€ 95,00
€ 225,00
Familieportret 2:
studio
locatie
5-10 pers. incl 5 foto’s
€ 135,00
€ 250,00
Familieportret 3:
studio
locatie
11-15 pers. incl 8 foto’s
€ 175,00
€ 275,00
Familieportret 4:
studio
locatie
16-25 pers. incl 10 foto’s
€ 225,00
€ 300,00
De inbegrepen foto’s kunnen we digitaal leveren, maar ook als foto afdruk van 13 x 19.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te boeken inclusief alle bewerkte foto’s digitaal in kleur en zwart wit, dan komt er 150,00 bovenop de prijs.

Laat je opmaken en straal dubbel!
Boek een visagiste en laat de dames schitteren op de foto.
Te boeken vanaf 25,00 p.p.

Kiezen en ontvangen van de foto’s
Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s op onze internetsite te staan, in een persoonlijk fotoalbum. Met een eigen code kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Iedereen kan vanuit zijn eigen computer inloggen, dus het werkt super makkelijk. Via het bestelformulier kun je de nummers van de foto’s die je witl afnemen aan ons doorgeven. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een of meerdere foto’s na te bestellen.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken