Wat is Foto voor Later?

Foto voor Later maakt foto’s in o.a. (zorg) instellingen en bejaardentehuizen. De ideale gelegenheid om een mooi extraatje te bieden aan de bewoners en hun familie. Onze vrouwelijke fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van foto’s van mensen, met of zonder beperking, dat maakt voor ons geen verschil. We werken allemaal met veel geduld en liefde.

Het ontstaan van FOTO VOOR LATER

Het klinkt misschien cru, maar het plan om dit concept te ontwikkelen is ontstaan doordat we al een aantal keren een uitvaart kaartje moesten maken, en erachter kwamen dat er geen goede foto bestond van deze persoon. Vaak moesten we in fotoalbums op zoek naar een passende foto, maar deze had dan altijd een lastige achtergrond, of was niet mooi scherp.

Toen kwam het idee, na een druk seizoen werken op vele scholen: “Waarom zouden we geen “schoolfoto’s” kunnen maken in een bejaardentehuis of zorginstelling?”

En dat is het…. een prachtig initiatief, dat ervoor zorgt dat er van iedereen een mooie foto is… Een foto als herinnering… EEN FOTO VOOR LATER!

Werkwijze

Optie 1: Mobiele fotostudio

We bouwen binnen jullie organisatie een mobiele fotostudio op, met een mooie, door jullie gekozen achtergrond. Dit kan wit of grijs zijn, maar we kunnen ook een motiefje nemen. Dit alles gaat in overleg.

Optie 2: Locatie Foto’s

De bewoner wordt in zijn eigen kamer of ruimte gefotografeerd, in zijn eigen luie stoel, of in het bed waar hij helaas niet meer uit kan. Zo kunnen we toch iedereen een mooie foto bezorgen.

Familiefoto

Het is mogelijk om de bewoner van jullie instelling samen met kinderen of kleinkinderen te fotograferen.

Afname van de foto’s

Na afloop van de shootdag, gaan we alle foto’s uitzoeken en optimaliseren. Zodra de foto’s klaar zijn krijgen jullie voor elke bewoner een inlogkaartje toegestuurd. Deze kun je aan de betreffende personen uitreiken. Op de kaart staan inlog gegevens om de foto’s op onze website in te zien. Nu kan ieder voor zich de foto’s bekijken, bestellen en betalen.

Wil je een voorbeeld zien van de inlogsite, war ook alle prijzen zijn te bekijken, neem dan even contact met ons op.

Duur en planning

We fotograferen ongeveer een dagdeel, keuze uit een ochtend of een middag. Jullie maken zelf een planning, wanneer welke bewoner op de foto gaat.

Aantal personen

We kunnen komen fotograferen vanaf 30 personen. Wonen en bij jullie minder personen, dan kunnen we in overleg bespreken wat de mogelijkheden zijn

De Kosten

De fotoshoot is volledig gratis, en al vanaf  € 10,00 kun je na afloop de foto’s bestellen.

Privacy

Uiteraard waarborgen we altijd de privacy van bewoners. Doordat de foto’s alleen zichtbaar zijn als je inlogt met een persoonlijke code, kan niemand een foto van een ander zien.

Foto Voor Later… @Home

Is een persoon uit jullie gezin (ongeneeslijk) ziek, en zou je graag een mooie herinnering maken in je eigen huiselijke sfeer? Dan komt onze fotograaf bij jullie thuis, en we maken een mooie serie foto’s van jullie. Samen bespreken we vooraf jullie wensen

Kosten 

€ 250,00

  • inclusief alle geselecteerde digitale foto’s
  • exclusief reiskosten
Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken