Glitter & Shine Party

Wat wil een klein prinsesje als ze jarig is? Meisjes dingen doen, waar ze nog jaren over napraten. Dat moet volop genieten zijn met haar vriendinnetjes!
En dat kan bij ons. 
We gaan met zijn allen een paar te gekke meidendingen doen. We laten haar en haar vriendinnetjes volop stralen!
Dit kinderfeestje is super leuk voor de kleinere meisjes. Je maakt dus echt de blits als je je eerste kinderfeestje ooit gaat geven! Het wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Kom voor dit meidenfeest naar onze fotostudio en laat je verwennen en verrassen; met een blijvende herinnering als resultaat! Organiseer nu dit super leuke kinderfeest voor al je vriendinnen en voel je helemaal jarig!

Het glitter & shine kinderfeestje is volledig verzorgd, inclusief drinken, cake met slagroom en chips, dus papa’s en mama’s kunnen relaxen vandaag!

Leeftijd 4 t/m 7 jaar

Hoe ziet de glitter & Shine party eruit?

We starten met het versieren van cakejes en lekkere kinder champagne.
Er wordt gezongen voor de jarige jop.
Daarna is er alle tijd om lekker te tutten. Je kiest een coole glitter tattoo uit, we maken een gekleurde hairextension in je haar, je mag je nagels lakken in elke kleur die je maar wilt en je niet te vergeten , je krijgt een mooi glitter make upje. Tussendoor ga je ook nog een prinsessen placemat maken. Deze kun je mee naar huis nemen, en zo heeft iedereen een kei leuke herinnering aan jouw feestje.
Als afsluiter word er nog een mooie professionele groepsfoto gemaakt.

 

Hippe Hairextension

Je kiest een kleur uit al deze hairextensions die jij mooi vindt. Deze zetten we met een klemmetje in je haar, dus het is niet voor altijd, en het kan ook geen kwaad voor je haar. Vind je het super cool dan kan het wel tot 3 maanden blijven zitten zelfs. Met deze extension maak je echt de blits in de klas!

Glitter Tattoo

Elk kindje kiest zijn eigen glittertattoo, in een kleur naar keuze. Deze kan op de arm, hand of voet worden gezet. Net wat je cool vindt.

(foto tattoo)

Nagellak

(foto nagellak pam)

Placemat maken

De kids kunnen kiezen uit verschillende kleurplaten die ze helemaal mooi kunnen inkleuren met allemaal toffe glitterstiften. Ze kunnen ook bij elkaar leuke dingetjes erop schrijven, waardoor het helemaal persoonlijk wordt. ALs de tekening klaar is, wordt hij geplastificeerd, waardoor elke kindje een super leuke, persoonlijke placemat mee naar huis krijg. Elke dag kan er nu gegeten of geknutseld worden boven een leuk aandenken aan dit toffe meiden feest!

Vriendinnenfoto

Als het feestje in de studio plaats vind, maken we aan het einde van het kinderfeestje nog een leuke professionele groepsfoto als aandenken. Deze foto krijgt de jarige job later per email toegestuurd.

Fotoshoot van elk kind

Als extra optie kun je ervoor kiezen om een losse fotoshoot te laten maken van elk kindje. De meerprijs hiervan is € 5,00 per kind

(foto shoot)

Naam Armbandjes maken

Als extra optie kun je dit aan het kinderfeestje toevoegen. We hebben verschillende kraaltjes, touwtjes, kleuren, en letters. De meiden mogen zelf kiezen hoe ze hun armbandje graag willen hebben, en gaan hiermee zelf aan de slag.

De meerprijs hiervoor is € 2,50 per kind

(foto armbandje)

Waar vindt de Glitter and Shine Party plaats?

Standaard boek je dit toffe meisenfeest in onze studio in Weert (Limburg), maar we kunnen ook bij jouw thuis komen. De kosten zijn dan ook € 19,50 per kind, maar dan komt er nog  € 35,00 reiskosten per uur bij.

Geef bij je reservering duidelijk aan waar je het feestje wilt houden.

Kosten € 19,50 per kind (minimaal 6 kinderen)
(u kunt ook met minder kinderen komen, maar het minimale bedrag is altijd € 117,00)
Kadootjes mogen bij ons worden uitgepakt.
Papa en Mama kunnen relaxen met een lekker kopje koffie en thee aan onze bar, het feestje is volledig verzorgd!

Inclusief:

cake versieren – 1 glitter tattoo – 1 gekleurde hair esxtension – glitter  make up – placemat

Extra bij te boeken:

Naam armbandje € 2,50 pp extra

Extra Glitter Tattoo  € 1,00 per stuk

Extra hair extension € 1,50 per stuk

Fotoshoot € 5,00 per kind

 

KADOOTJE VOOR DE JARIGE JOP!

In de maanden juni en juli krijgt de jarige jop het naam armbandje van ons kado!

Lekker eten na afloop!
Het Glamour Foto Kinder Feest is compleet te boeken, inclusief een Happy Meal bij MC Donalds Nederweert, voor maar €3,00 pp extramacdonalds
Bij aanvang van het kinderfeestje krijg je van ons een bon, waarmee je daar kunt aantonen dat je afkomstig bent van Loes Mennen Fotografie.
Op vertoon van deze bon krijg je een Happy Meal inclusief fritessaus voor maar € 3,00 ipv € 3,95, en mag elk kind zelf nog een ijsje maken in de keuken van Mc Donalds Nederweert.
Wij geven jullie reservering door, en Mc Donalds zorgt ervoor dat er altijd een tafel voor jullie beschikbaar is, waardoor je nooit meer op een vrij tafeltje hoeft te wachten.

Uitnodigingen bestellen
Bestel ook de uitnodiging om aan je vriendinnen uit te delen zodat ze vast een goed beeld krijgen van het spectaculaire kinderfeest!!
Kosten zijn € 1,50 per uitnodiging exclusief € 2,50 verzendkosten.
Je betaald de uitnodigingen na afloop van het feestje.
Vermeld bij de aanvraag of je de uitnodiging voor het Glitter & Shine feest wilt ontvangen.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken