KINDERFOTOSHOOT

Laat een kind zichzelf zijn!
Puur, uniek en spontaan, zo hoort een kinderfotoshoot volgens ons te zijn! We houden van lachebekjes, en dit proberen we natuurlijk op de foto te zetten, maar mooie, pure blikken van kinderen vinden we ook fantastisch.

Werkwijze
Een kind hoeft niet te poseren in de fotostudio. We maken geen statische foto’s, maar gaan op speelse wijze met de kinderen om. Hierdoor ontstaan er unieke, ongedwongen en spontane foto’s. Onze professionele fotografen hebben allemaal veel ervaring in de omgang met kinderen. Hierdoor zijn kinderen snel op hun gemak, en dat resulteert in prachtige, spontane foto’s.
Samen met het favoriete speelgoed of knuffeltje op de foto kan natuurlijk ook. Neem dit van thuis mee, dan kunnen we dat gebruiken tijdens de fotoshoot.

Prijzen

Kidsshoot Simba € 95,00
1-4 kids
incl 5 foto’s
Kidsshoot Mickey € 135,00
5-8 kids
incl 5 foto’s
Kidsshoot Pinokkio € 175,00
9-15 kids
incl 10 foto’s
De inbegrepen foto’s kunnen we digitaal leveren, maar ook als foto afdruk van 13 x 19.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te boeken inclusief alle bewerkte foto’s digitaal in kleur en zwart wit, dan komt er 150,00 bovenop de prijs.

Kiezen en ontvangen van de foto’s
Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s op onze internetsite te staan, in een persoonlijk fotoalbum. Met een eigen code kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Iedereen kan vanuit zijn eigen computer inloggen, dus het werkt super makkelijk. Via het bestelformulier kun je de nummers van de foto’s die je wilt afnemen aan ons doorgeven. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een of meerdere foto’s na te bestellen.