MODEL IN EEN DAG
Heb je ambities om model te worden? Wil je je portfolio uitbreiden? Samen met je vriendinnen of collega’s een leuke dag beleven? Een vrijgezellendag die nooit meer vergeten mag worden? Allemaal gelegenheden voor deze foto shoot!

Werkwijze

Je start met een gesprek met onze visagiste. Samen met haar bespreek je wat voor make up en hairstyling je wilt. Mocht je een voorbeeld hebben kun je dit altijd meenemen. 
Na de kennismaking begint de visagist met het aanbrengen van de make up en zij zal vervolgens je haar stylen. Nu kunnen we starten met de fotoshoot.
Je krijgt alle hulp bij het poseren, dus ook al ben je onervaren dan is dat geen enkel probleem.
Wij zorgen ervoor dat je bij ons op je gemak bent. Er worden verschillende soorten foto’s gemaakt, variërend van full body shots tot portretten, en close ups van je gezicht.

De foto’s zijn perfect te gebruiken voor facebook, linked in of instagram.

Prijzen

M1 Basis Shoot € 150,00
Duur 1 uur
Aantal kledingsets: 2
1 achtergrond
incl 6 foto’s
M2 Portfolio Shoot € 195,00
Duur 2 uur
Aantal kledingsets: 2
2 verschillende achtergronden
incl 8 foto’s
M3 Friends Shoot (vanaf 5 personen) € 85,00 p.p.
Duur 3 uur
Aantal kledingsets: 2
1 achtergrond
inclusief 3 foto’s p.p.
De inbegrepen foto’s kunnen we digitaal leveren, maar ook als foto afdruk van 13 x 19.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te boeken inclusief alle bewerkte foto’s digitaal in kleur en zwart wit, dan komt er 150,00 bovenop de prijs.

Extra Info
Je dient bij bovenstaande shoot je eigen kleding mee te nemen.
 Wanneer gewenst wordt er gebruik gemaakt van accessoires, zoals hoedjes, kettingen etc. Deze zijn aanwezig in de studio, maar natuurlijk mag je ook eigen spullen meenemen.
 Let hierbij op de stijl waarin je wilt worden gefotografeerd.

KLEDING TIP!!
Het is verstandig om bijvoorbeeld een lichte en een donkere outfit mee te nemen. Zo kunnen we het meeste verschil maken in het beeld. Een strapless shirt is ook mooi om om mooie pure close ups te maken.

Kiezen en ontvangen van de foto’s
Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s op onze internetsite te staan, in een persoonlijk fotoalbum. Met een eigen code kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Iedereen kan vanuit zijn eigen computer inloggen, dus het werkt super makkelijk. Via het bestelformulier kun je de nummers van de foto’s die je wilt afnemen aan ons doorgeven. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een of meerdere foto’s na te bestellen.

Ook leuk om te doen! De Glamour Ladies Day
Super leuke activiteit om samen met vriendinnen deze workshop visagie te volgen, met aansluitend een fotoshoot. Een perfecte invulling voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes of personeelsfeest. Kijk voor meer info bij https://www.loesmennenfotografie.nl/glamour-ladies-day/

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken