Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!!
Jullie huwelijk wordt natuurlijk een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Daarom is het belangrijk een bruidsfotograaf te nemen die deze dag op een manier vast legt die jullie aan spreekt.

Waarom kiezen voor Loes Mennen Fotografie?
Wij fotograferen (bijna) altijd met 2 fotografen.
 Zo kunnen we alles vanuit 2 oogpunten vastleggen, dan wordt er niets gemist! Je hebt dubbel zoveel foto’s, en we kunnen meer situaties in een keer zien. Bijvoorbeeld een fotograaf start bij de bruid, de ander bij de bruidegom thuis, een fotograaf staat voor in de kerk, een achterin de kerk etc… Dit is echt wel heel tof voor het eindresultaat.

Er is nog een belangrijk puntje… Het moet klikken! Om te beginnen nodig ik jullie uit in de studio, om kennis te maken en jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dit gevoel moet van beide kanten goed zijn, dan pas kunnen we samen voor een fantastisch resultaat zorgen!

De Foto’s
Er zijn veel belangrijke momenten op een trouw dag!
De voorbereidingen, de locaties, de details, de kus, de ceremonie, de taart, de toast, de gasten, de receptie, het huwelijksfeest en noem maar op! Elk moment is even belangrijk en speciaal!
 Doordat wij op jullie trouwdag rekening houden met al deze aspecten, zijn jullie gegarandeerd dat jullie later alle speciale momenten van dit huwelijk op jullie gemak kunnen terugkijken. 
Ook worden jullie verrast door foto’s van die leuke, grappige en emotionele momenten die in de drukte van deze huwelijks dag aan jullie voorbij zijn gegaan. Doordat we met 2 fotografen zijn, kunnen on extra richten op de gasten, kindjes die stiekem een stukje van de taart eten etc.

Op de achtergrond als het kan, aanwezig wanneer dit nodig is.
Wij proberen de foto’s, in een eigen stijl, jullie persoonlijke verhaal te laten vertellen. Ongedwongen, niet stijf, fris en spontaan, en allemaal puur en echt!!

We streven er naar foto’s te maken die ertoe doen, dmv overall foto’s aangevuld met mooie details. Door onze aantal jaren ervaring weten we inmiddels wat belangrijk is om de reportage compleet te maken. Elke bruiloft is uniek, elk moment en elk bruidspaar is uniek, dus ook deze reportage wordt uniek!

De werkwijze
Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek. Het is zeer belangrijk elkaar vooraf te leren kennen en jullie specifieke wensen voor de trouw dag door te spreken. Wij zorgen ervoor dat jullie vooraf precies weten wat ons aanbod inhoud. Zo worden jullie dus nooit geconfronteerd met extra vragen of kosten achteraf. Wat ons betreft zijn er dan ook geen beperkingen in tijd, aantal locaties en
 aantal foto’s.

De kosten
Een trouwreportage kost € 850,00 voor 4 uur fotografie. Elke extra uur kost € 100,00 Dit is inclusief een uitgebreide serie van tussen de 400 – 1200 foto’s, afhankelijk van hoe lang jullie dag is, en hoeveel speciale momenten we fotograferen.

De trouwfoto’s  ontvang je digitaal
Alle foto’s worden digitaal geoptimaliseerd; dit houdt in dat alles is gecontroleerd 
op kwaliteit en dat er waar nodig is, wordt bijgesneden en geretoucheerd, en dat op alle foto’s kleurcorrectie en verscherping is toegepast. Natuurlijk zijn hierbij ook andere creatieve bewerkingen in zwart-wit of een ander tintje mogelijk.

Je ontvangt uiteindelijk alle foto’s digitaal, in grote resolutie, zodat je zelf de keuze hebt wat je met je foto’s wilt doen. ZONDER LOGO ERDOOR!

Trouw Album
Natuurlijk kun je bij ons een prachtig, modern fotoboek laten maken, zodat de herinnering aan deze trouw dag voor eeuwig vast ligt in een bijzonder foto album.

De mogelijkheden hiervan bespreken we in een persoonlijk gesprek, zodat we de voorbeelden kunnen tonen. Uiteraard is het ook mogelijk om pas na jullie grote dag te beslissen dat je alsnog een trouwalbum wilt laten maken.

Geïnteresseerd?
Wij nodigen jullie graag uit in de studio, om onze trouwfoto’s aan je te laten zien, zodat je met eigen ogen kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn en of wij jullie geschikte fotograaf zijn.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken