Optimaal ondernemen met behulp van Smartphonefotografie & Instagram
Dé workshop voor de zakelijke markt

Social media & de juiste content
Wil jij met jouw bedrijf social media kanalen, zoals Facebook en Instagram beheren en verbeteren, dan heb je goede content nodig. Content is een verzamelnaam voor informatie die je online met elkaar kunt delen.  Op Instagram bestaat jouw content uit foto’s.  Tijdens onze workshop leren we jou en je werknemers hoe je deze content snel en zelfstandig kunt maken. Een goede post begint bij het juiste beeldmateriaal.  Zorg voor de juiste basis. Je foto moet opvallen en aantrekkingskracht hebben. Meer over content beheer en begeleiding die wij je kunnen bieden, lees je onderaan deze pagina.

Ambassadeurs van je bedrijf
We maken van jullie enthousiaste fotografen, zodat het leuk en makkelijk wordt om tijdens een werkdag of event mooie smartphone foto’s te maken.
Jij en jouw werknemers kunnen fungeren als de ambassadeurs van je bedrijf.
Door structureel en consequent foto’s te maken en te posten, creëer je meer volgers en wordt je account beter vindbaar en populair.

Teambuilding
Naast de informatieve kant is deze workshop smartphone fotografie ook erg gezellig en creatief om met een groep te volgen. Tijdens de blokken waarin we gaan oefenen met fotograferen, zitten er leuke opdrachten bij, waar men in groepen gaat samenwerken. 

Hierdoor is deze workshop uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit voor o.a. bedrijven, ondernemersborrels, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenweekenden en scholen.

Kortom, boek bij ons DE teambuilding activiteit van 2019!

Persoonlijke workshop voor jouw bedrijf of organisatie

€ 225,00                 per      persoon
€ 295,00                 2          personen
€ 450,00                 3 – 5    personen
€ 750,00                 6 – 10  personen
€ 850,00                11 – 25 personen

Reiskosten
Reiskosten tot 25 km vanaf Weert zijn inbegrepen. Daarna tellen we € 35,00 per half uur

ONLINE TRAINING – CORONAPROOF
Voor bedrijven met meerdere werknemers en grote organisaties is het tegenwoordig moeilijker om een gezamenlijke meeting op 1,5 meter afstand in te plannen.
We geven daarom nu ook de online training via Zoom.
Kosten Online training smartphone fotografie  € 450,00

Wil je meer informatie mbt de workshop smartphone fotografie & Instagram, of wil je een afspraak maken, mail ons dan op info@loesmennenfotografie.nl

Open workshop voor de individuele ondernemer
Een aantal keren per maand geven wij de zogenaamde ‘open workshops’.
Als ondernemer, of ondernemend persoon, kun je je daarbij aansluiten.
We leren je hoe je mooie sprekende foto’s maakt die bij je bedrijf passen, hoe Instagram werkt, en hoe je dmv deze combinatie meer volgers gaat genereren.
De meeste workshops smartphonefotografie voor ondernemers en zzp-ers vinden plaats in onze fotostudio in Weert.

Kosten
€ 75,00 p.p.
exclusief btw

Klik hier om een datum te zoeken en je in te schijven

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?
De workshop bestaat uit 3 delen:

STAP 1: UITLEG MET TIPS&TRICKS OVER FOTOGRAFIE

Aan de hand van een presentatie met leuke voorbeeldfoto’s starten we met een korte uitleg over hoe je zelf eenvoudig de mooiste foto’s kunt maken. De basisregels m.b.t. fotografie komen aan bod, gebaseerd op o.a. licht, compositie, perspectief en creativiteit.
We vertellen je tips & tricks die je gaan helpen om de foto aantrekkelijk en interessanter te maken, zodat hij echt een professionele uitstraling krijgt.

STAP 2: UITLEG OVER INSTAGRAM

  • Algemene uitleg over het gebruik van Instagram
  • Hoe maak je een foto aantrekkelijk door hem te bewerken
  • Hoe deel je je foto wel of niet online
  • Hoe bewaak je de privacy van je account op Instagram
  • Wat zijn volgers, en hoe krijg je er meer
  • Instagram stories
  • Combinatie apps

STAP 3: BRENG HET IN DE PRAKTIJK, WE GAAN LEREN FOTOGRAFEREN!

Na de uitleg over smartphone fotografie en Instagram gaan we als groep of individueel op pad en krijg je een aantal opdrachten mee. Je gaat nu mooie, creatieve foto’s maken, zoals je ze nog nooit gemaakt hebt! Onze professionele fotografen gaan mee om onderweg tips en aanwijzingen te geven. Na afloop bekijken we samen de resultaten, je zult versteld staan van jezelf en van elkaar!

Privé sessie voor zelfstandig ondernemer
Heb je geen tijd of behoefte om deel te nemen aan een groepsworkshop, dan kun je bij ons ook een privé sessie boeken. We geven je één op één begeleiding, eventueel gekoppeld aan je specifieke product of onderneming. Deze workshop kan in de studio plaatsvinden, maar we bezoeken ook graag jouw eigen onderneming. Zo kunnen we je heel gericht leren fotograferen, en leer je hoe je in je eigen omgeving, met je eigen producten en omgevingslicht de mooiste foto’s te maken.

Duur
+/- 1,5 – 2 uur

Tijdens onze privé sessie leggen we onze telefoons bij elkaar en geef ik antwoord op al jouw vragen!
Aan het einde van de workshop weet jij alles wat je moet weten om een goede ‘telefonograaf’ te worden.

Kosten Studio
€150,00 per persoon  of
€195,00 voor 2 personen

Kosten eigen locatie
€225,00 per persoon  of
€275,00 voor 2 personen

Reiskosten
Reiskosten tot 25 km vanaf Weert zijn inbegrepen. Daarna tellen we € 35,00 per half uur

Wil je meer informatie m.b.t. de workshop smartphone fotografie & Instagram, of wil je een afspraak maken, mail ons dan op info@loesmennenfotografie.nl

Social media content beheer & begeleiding

Heb je zelf een workshop smartphonefotografie gevolgd, zodat je nu de meest indrukwekkende foto’s kunt maken op de werkvloer? Of heb jij een prachtige bedrijfsreportage laten maken door Flitzer!?  Jij bent goed bezig! Nu is het tijd voor de volgende stap: je foto’s posten op social media. Op de juiste momenten, met de juiste tekst erbij en als het even kan ook nog voorzien van een aantal strategische hashtags. Je wilt immers dat je bedrijf gezien wordt! 

Help! Hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan? Hoe weet je wanneer je moet posten en wát je moet posten? Je hebt het al zo druk met je eigen bedrijf, moet je je nu ook nog gaan storten op een wereld waar je niets vanaf weet? Nee, dat hoeft niet. Het mag zeker wel, als je dat leuk vindt! Maar geef jij je social media content beheer liever uit handen, of heb je er graag een beetje hulp bij? Dan kan ik je Schrijfmeisje aanbevelen. Zij kan je ondersteunen in het gebruik van social media, op een manier die jij prettig vindt. 

Social media begeleiding
Wil je alleen tips, feedback en een stukje begeleiding om vervolgens zelfstandig aan de slag te kunnen met je social media? Schrijfmeisje helpt je er graag bij. Als blogger, tekstschrijver en content creator weet zij je alles te vertellen over welke content je het beste op welke manier kunt plaatsen en hoe jij je publiek het beste kunt bereiken. Met de foto’s die je inmiddels zelf maakt met je smartphone, of door Flitzer! hebt laten maken kun jij je volgers hartstikke enthousiast maken voor je bedrijf! Maar dat werkt natuurlijk alleen als je weet hóe je dat moet doen. Wij geven je graag de juiste begeleiding hierin.

Social media content beheer
Focus jij je liever volledig op je eigen werkzaamheden, zonder je ook nog bezig te moeten houden met social media? Dan biedt Schrijfmeisje ook de optie om je social media te beheren. Dit houdt in dat jij beeldmateriaal (gemaakt door Flitzer!, jouzelf of je collega’s) aanlevert en dat zij de bijbehorende teksten schrijft en de berichten inplant. Natuurlijk bespreken jullie regelmatig de contentplanning en kun je Schrijfmeisje altijd bereiken om even snel tussendoor iets op social media te posten. Maar het belangrijkste is dat jij je buiten jullie afspraken om in principe geen zorgen meer hoeft te maken over je social media. Laat die likes en reacties maar binnenstromen!

Vergroot je klantenbereik met social media
Flitzer! en Schrijfmeisje helpen je graag de kracht van social media te gebruiken om je klantenbereik te vergroten. Met een bedrijfsreportage heb je genoeg beeldmateriaal om een jaar lang regelmatig berichten te kunnen posten en dankzij een workshop smartphonefotografie kun jij je klanten op een creatieve manier laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Zet daar de juiste teksten bij, plaats de berichten op de juiste momenten op de juiste kanalen en laat zien wat je waard je bent!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken