Wie is Loes Mennen?

Ik ben Loes Mennen, 37 jaar en gelukkige mama van de 3 liefste kids!
Mik (6), Pam (4) en Lot (2). Een fulltime job op zich, maar ze geven me meer dan 200 % energie terug! Samen met hun papa Mark wonen wij in een heel fijn huis in het mooie Limburgse Weert.
Ik ben professioneel fotografe, en eigenaresse van Loes Mennen Fotografie en Flitzer!

11 jaar geleden studeerde ik af op de Fotovakschool in Boxtel, waarna ik na +/- 2 jaar mijn eigen Fotostudio opende aan de Noord in Weert. Het was een spannende, maar juiste stap, want het werd alleen maar drukker en drukker. Er kwam zoveel werk, dat er al snel plek was voor meerdere fotografen.

In 2014 werd letterlijk op de terugrit van de Ardeche naar Weert het begin van de workshop Smartphonefotografie & Instagram geboren.

Ik had deze 2 weken aan de mooie rivieren vaak mogen uitleggen hoe ik nu die mooie foto’s maakte. ‘Waarom krijg ik dat resultaat dan niet’ was een veel gestelde vraag.
Ineens ging ik me beseffen dat er misschien wel meer mensen waren die deze tips & tricks zouden kunnen gebruiken, en so far so good…

Deze succesvolle workshop Smartphone Fotograferen & Instagram werd grandioos ontvangen, klanten waren laaiend enthousiast, en men leerde ‘echt’ binnen 2 uurtjes andere foto’s maken.
Inmiddels zijn er mooie samenwerkingen ontstaan en reizen we het hele land, en Belgie, door, om iedereen, zowel zakelijk als particulier, te leren fotograferen.

Flitzer!
Door de verscheidenheid van het fotografie aanbod van Loes Mennen Fotografie viel helaas de workshop wel eens een beetje in het niets tussen al het foto-geweld.
Zoals ik al zei werken er meerdere fotografen, maar onze klanten bleven vaak alleen maar mijn persoonlijke naam zien, en dachten soms dat ik op 3 plekken tegelijk kon zijn.

Wat soms ook wel zo is als fotograaf natuurlijk, maar de andere hardwerkende fotografen werden niet altijd 100 % gezien.

En om deze bovenstaande redenen hebben we er in 2017 voor gekozen om al onze fotoshoots onder te brengen onder onze nieuwe naam Flitzer! fotografeert, en kunnen we met de workshops Smartphone fotografie & Instagram verder knallen onder de naam Loes Mennen Fotografie.

Onze website is inmiddels volledig ingericht op de workshops. Ik hoop hiermee veel duidelijkheid te kunnen geven, en ik hoop dat we jullie enthousiast kunnen maken voor het volgen van deze workshop.

Uiteraard blijf ik professioneel fotograaf, en fotografeer ik jou of je bedrijf heel graag zelf, maar dan ben ik ook een Flitzer!

Groeten,
Loes Mennen

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken