Workshop smartphonefotografie & Instagram voor individuen

Beleef een nieuwe kijk op fotografie
We maken de hele dag door foto’s met onze telefoon. Maar hoe maak je nu de allerbeste foto? Een goede smartphone foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. Op het knopje drukken kunnen we allemaal, maar de grootste kunst is dat je anders leert kijken naar de omgeving, het object en licht om je heen. 

Of je nu werkgever of werknemer bent, student of gepensioneerd…
Onze workshop is toegankelijk voor iedereen, en zowel zakelijk als particulier te boeken.

Creatief, origineel, laagdrempelig, gezellig, teambuilding, innovatief, functioneel, content
zijn de steekwoorden van deze workshop!

Individuele deelname
Een aantal keren per maand geven wij de zogenoemde ‘open workshops’, zowel in onze studio als op locaties in verschillende steden. Je kunt je hierbij als individu aanmelden, en dan samen met een groep van maximaal 20 personen de workshop volgen.

Duur
+/- 2,5 – 3 uur

Kosten
€ 65,00 p.p.

Locatie Tip?
Wij staan open voor leuke locaties. Heb of ken  jij een gave geschikte fotoworkshop locatie, laat het ons dan snel weten!

Privé sessie
Heb je geen tijd of behoefte om deel te nemen aan een groepsworkshop, dan kun je bij ons ook een privé sessie boeken. We geven je één op één begeleiding, eventueel gekoppeld aan je specifieke product of onderneming.

De workshop kan plaatsvinden in onze fotostudio in Weert, maar we bezoeken ook graag je bedrijf, school of alternatieve locatie.
De kosten van de verschillende workshops zijn te vinden op onze website. Heb je een afwijkende aanvraag, dan maken we heel graag een offerte die bij je past.

Duur
+/- 1,5 – 2 uur

Tijdens onze privé sessie leggen we onze telefoons bij elkaar en geef ik antwoord op al jouw vragen!
Aan het einde van de workshop weet jij alles wat je moet weten om een goede ‘telefonograaf’ te worden.

Kosten Studio
€150,00 per persoon  of
€195,00 voor 2 personen

Kosten eigen locatie
€225,00 per persoon  of
€275,00 voor 2 personen

Reiskosten
Reiskosten tot 25 km vanaf Weert zijn inbegrepen. Daarna tellen we € 35,00 per half uur

Wil je meer informatie mbt de workshop smartphone fotografie & Instagram, of wil je een afspraak maken, mail ons dan op info@loesmennenfotografie.nl

 

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?
De workshop bestaat uit 3 delen:

STAP 1: UITLEG MET TIPS&TRICKS OVER FOTOGRAFIE

Aan de hand van een presentatie met leuke voorbeeldfoto’s starten we met een korte uitleg over hoe je zelf eenvoudig de mooiste foto’s kunt maken. De basisregels m.b.t. fotografie komen aan bod, gebaseerd op o.a. licht, compositie, perspectief en creativiteit.
We vertellen je tips & tricks die je gaan helpen om de foto aantrekkelijk en interessanter te maken, zodat hij echt een professionele uitstraling krijgt.

STAP 2: UITLEG OVER INSTAGRAM

  • Algemene uitleg over het gebruik van Instagram
  • Hoe maak je een foto aantrekkelijk door hem te bewerken
  • Hoe deel je je foto wel of niet online
  • Hoe bewaak je de privacy van je account op Instagram
  • Wat zijn volgers, en hoe krijg je er meer
  • Instagram stories
  • Combinatie apps

STAP 3: BRENG HET IN DE PRAKTIJK, WE GAAN LEREN FOTOGRAFEREN!

Na de uitleg over smartphone fotografie en Instagram gaan we als groep of individueel op pad en krijg je een aantal opdrachten mee. Je gaat nu mooie, creatieve foto’s maken, zoals je ze nog nooit gemaakt hebt! Onze professionele fotografen gaan mee om onderweg tips en aanwijzingen te geven. Na afloop bekijken we samen de resultaten, je zult versteld staan van jezelf en van elkaar!

Teambuilding & Groepen
Naast de informatieve kant is deze workshop smartphone fotografie ook erg gezellig en creatief om met een groep te volgen. Tijdens de blokken waarin we gaan oefenen met fotograferen, zitten er leuke opdrachten bij, waar men in groepen gaat samenwerken.
Hierdoor is deze workshop uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit voor o.a., vrijgezellenfeesten, familie- en vriendenweekenden.

Klik hier als je meer informatie wilt over onze Foto Feesten

Social media & de juiste content
Wil jij met jouw bedrijf social media kanalen, zoals Facebook en Instagram beheren en verbeteren, dan heb je goede content nodig. Content is een verzamelnaam voor informatie die je online met elkaar kunt delen.  Op Instagram bestaat jouw content uit foto’s.  Tijdens onze workshop leren we jou en je werknemers hoe je deze content snel en zelfstandig kunt maken. Een goede post begint bij het juiste beeldmateriaal.  Zorg voor de juiste basis. Je foto moet opvallen en aantrekkingskracht hebben.

Deze workshop Smartphone Fotografie & Instagram is een goede aanvulling op een algemene social media training. Na het volgen van deze training weet je niet alleen waar en hoe je foto’s moet plaatsen op instagram, maar ook hóe je de mooiste foto maakt. Dat is soms nét het missende puzzelstukje om te kunnen knallen op social media.

Wil je meer informatie mbt de workshop smartphone fotografie & Instagram, of wil je een afspraak maken, mail ons dan op info@loesmennenfotografie.nl

DE FOTO’S

Wil je meer foto’s zien van cursisten die je voor gingen?

Like onze facebookpagina en bekijk de fotoalbums, zowel zakelijk als particuliere voorbeelden:
https://www.facebook.com/Workshop-Leren-Fotograferen-met-Telefoon-Instagram-1506157292984083/photos/?ref=page_internal

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken