ZWANGERSCHAPS SHOOT
Leg jouw zwangerschap op een unieke manier vast met een mooie
 zwangerschaps fotoreportage.
 Het getrappel in je buik, het veranderen van je lichaam, niets lijkt meer op hoe het eerst was, maar na je zwangerschap komt het ook niet meer terug.
We maken voor jou op deze manier een dierbare en tastbare herinnering van deze bijzondere tijd die er aan de geboorte van jullie baby vooraf gaat.

Werkwijze
Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn, en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan varieren van liefdevol, zoet, sexy en stoer. De foto’s worden gemaakt in onze studio, waar we beschikken over donkere en lichte achtergronden. We kunnen varieren in sfeervollen foto’s met veel schaduw en lichte frisse foto’s.
Wil je foto’s met doeken, in lingerie of helemaal puur en naakt, alles kan.

Wanneer gewenst maken we gebruik van extra accessoires, zodat je net dat extra persoonlijke tintje aan je foto’s toe voegt. Denk aan knuffels, muisjes strooien of  het schrijven van DE naam op je buik. Uiteraard blijft dit bij ons geheim!
De witte doeken hebben we in de studio, maar als je het leuk vindt mag je ook zelf iets persoonlijks van thuis mee nemen.

In welke periode maak je je zwangerschapsfoto?
De beste periode tijdens je zwangerschap voor een fotosessie is rond de 33e – 34e week, omdat je buik dan meestal mooi rond is.

Om afdrukken van knellende kleding in je huid te voorkomen willen we je adviseren ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Dit voorkomt rare strepen op je lichaam en geeft dus een mooier resultaat op de foto’s. 
Neem eventueel enkele extra setjes kleding of lingerie mee. Het liefst effen, zonder prints, zwart en wit, blousjes die mooi op te knopen zijn boven je buik, mooie lingerie of bh. Uiteraard hangt je kledingkeuze af van de soort foto’s die je wilt laten maken.

Vind je het mooi om zonder kleding op de foto te gaan, en je mooie zwangere lichaam zo puur als het kan op de foto te laten zetten? Maak je niet zenuwachtig hierover. Ik ga deze foto’s pas maken als je echt op je gemak bent. Stap voor stap gaan we door de shoot heen, en aan het einde kun je altijd nog beslissen of het wel of niet zou willen.

Prijzen

Zwangerschap Shoot ZW1 € 150,00
Fotoshoot van jou alleen
Donkere of lichte achtergrond
incl 6 foto’s
Zwangerschap Shoot ZW2 € 165,00
Fotoshoot van jou alleen
Donkere en lichte achtergrond
incl 8 foto’s
Zwangerschap Shoot ZW3 € 175,00
Fotoshoot samen met je partner
Donkere of lichte achtergrond
incl 8 foto’s
Zwangerschap Shoot ZW4 € 195,00
Fotoshoot samen met je partner (+evt broertjes/zusjes)
Donkere en lichte achtergrond
incl 8 foto’s
Zwangerschapsbox € 350,00
Elke maand 1 korte shoot van je buik
We maken deze foto’s elke maand in dezelfde kleding,
maar met een andere pose of accessoires,
zoals bijvoorbeeld een echo of de kleur van het geslacht erbij.
Zo kun je na 9 maanden de hele serie op rij zetten
en zie je je buik in 1 beeld groeien.
Of inclusief een uitgebreide zwangerschapsreportage € 450,00
Je ontvangt per maand 1 foto digitaal.

Bij de uitgebreide reportage zitten 8 foto’s inbegrepen.

De inbegrepen foto’s kunnen we digitaal leveren, maar ook als foto afdruk van 13 x 19.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te boeken inclusief alle bewerkte foto’s digitaal in kleur en zwart wit, dan komt er € 150,00 bovenop de prijs.

Kiezen en ontvangen van de foto’s
Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s op onze internetsite te staan, in een persoonlijk fotoalbum. Met een eigen code kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Iedereen kan vanuit zijn eigen computer inloggen, dus het werkt super makkelijk. Via het bestelformulier kun je de nummers van de foto’s die je witl afnemen aan ons doorgeven. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een of meerdere foto’s na te bestellen.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken